welkom bij Inn Saei

Inn Saei

IJslands voor “Intuitie”, de grenzeloze natuur van ons innerlijk.
Beweging gaat verder dan woorden, gevoelens en verbeelding. 

Als je van binnen uit ziet, heb je een sterk kompas waarmee je door de continu veranderde wereld kunt navigeren en dat is wat je leert bij yoga.

De wereld wordt steeds drukker om ons heen. Hoe weten we wie we ECHT zijn, als alles om je heen je beinvloedt?

Mijn naam is Maartje Nijkamp en ik geef lessen en workshops in:

Yoga Nidra
Ouder & Kind Yoga
Yoga voor kinderen en jongeren
Yoga op therapeutische basis

Ik word ingehuurd voor festivals, projecten, bedrijven, scholen, welzijn en ik geef yogalessen op boerderij Landzicht en bij yogastudio Kleverpark waar je je voor kan opgeven.

Al 15 jaar werk ik met kinderen en jongeren. Ik ben gezinstherapeut/coach van beroep en werk met vele kinderen en jongeren en volwassenen met autisme en ADD, ADHD. Daarnaast ben ik dramadocent geweest voor kinderen en jongeren.

Ik  combineer de  expertise van dramaoefeningen en Rots en Watertrainingen in mijn yogalessen. Ik heb mijn Kinderyogaopleiding van 150 uur afgerond bij Marjolein Tiemstra en Rajayogadocentopleiding van 150 uur afgerond bij Annemiek Latour. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd in coaching, ademhalingstechnieken, mindfulness, Yoga Nidra en intuïtieve ontwikkeling.

Lesgeven met aandacht, op maat gemaakt en  oprechte interesse dat vind ik belangrijk en dat geef ik graag door…

*volg een proefles om te kijken of het iets voor jou is!