welkom bij Inn Saei

Inn Saei

IJslands voor “Intuitie”, de grenzeloze natuur van ons innerlijk.
Beweging gaat verder dan woorden, gevoelens en verbeelding. 

Als je van binnen uit ziet, heb je een sterk kompas waarmee je door de continu veranderde wereld kunt navigeren en dat is wat je leert bij yoga.

De wereld wordt steeds drukker om ons heen. Hoe weten we wie we ECHT zijn, als alles om je heen je beinvloedt?

Naast mijn beroep als yogadocent ben ik gezinstherapeut (SKJ gerigistreerd, Jeugd en Gezinsprofessional). Ik werk met gezinnen met ASS, ADD en ADHD. Daarnaast ben ik jarenlang dramadocent geweest voor kinderen en jongeren.

Ik  combineer de  expertise van therapie, dramaoefeningen en Rots en Watertrainingen in mijn yogalessen. Ik heb mijn Kinderyogaopleiding van 150 uur afgerond bij Marjolein Tiemstra en Rajayogadocentopleiding van 150 uur afgerond bij Annemiek Latour. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd in coaching, ademhalingstechnieken, mindfulness, Yoga Nidra, intu├»tieve ontwikkeling, systeemtherapie, Yucelmethode.

Lesgeven met aandacht, op maat gemaakt en  oprechte interesse dat vind ik belangrijk en dat geef ik graag door…

*volg een proefles om te kijken of het iets voor jou is!